Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, öğretmenlerin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli aktörler olduğunu söyledi.
Sadıkoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:
“İnsanlık tarihinin en kutsal mesleklerinden birisi hiç şüphesiz öğretmenliktir. Öğretmenlerimiz toplumun geleceğini şekillendiren en önemli aktörlerdir. Eğitim bir neslin, bir ülkenin devamı için en belirleyici kriterdir. Bir ülke eğer kendine dünyanın en büyük ekonomilerinden, en büyük güçlerinden birisi olmayı hedef seçmişse, uygarlık yarışında en ön sırayı istiyorsa, çocuklarına en kaliteli, en donanımlı eğitimi vermek zorundadır. 
Unutmayalım ki, öğretmenlerimize verdiğimiz değer, bizim kendimize ve ülkemize biçtiğimiz değerdir. İyi yetişmiş donanımlı öğretmenlerin yetiştireceği yeni nesiller, toplumu medeniyet yarışında en ileri götürecek gücümüzdür.
Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir