Saç kesim teknikleri anlatıldı

Saç kesim teknikleri anlatıldı
Sivas Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından düzenlenen eğitimle, erkek berber ve kuaförlerine saç kesim modelleri uygulamalı olarak gösterildi.Bursa Berberler Odası bünyesinde faaliyet gösteren Burcut Akademi tarafından gerçekleştirilen...

Sivas Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası tarafından düzenlenen eğitimle, erkek berber ve kuaförlerine saç kesim modelleri uygulamalı olarak gösterildi.

Bursa Berberler Odası bünyesinde faaliyet gösteren Burcut Akademi tarafından gerçekleştirilen eğitim programına Bursa Berberler Odası Başkanı ve aynı zamanda Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ocak, yönetim kurulu üyesi Mustafa Nezar ve Sivas’ta faaliyet gösteren berber ve kuaförler katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonunda gerçekleştirilen eğitimde konuşan Oda Başkanı Ömer Şeker, ilk kez berberlere yönelik bir eğitim gerçekleştirdiklerini belirterek, bu eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ocak ise, oda bünyesinde kurmuş oldukları Burcut Akedemi ile illerde eğitimler vererek , meslektaşlarını yeni gelişen teknolojiler ve kesim teknikleri hakkında bilgilendirdiklerini ifade etti.

Eğitim seminerinin sonunda katılımcı kuaför ve berberlere katılım sertifikası verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir