Milletvekili Çalık, ''Eğitimde reformlar yaptık''

Milletvekili Çalık, ''Eğitimde reformlar yaptık''
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 16 yıldır çok önemli reformlar yaptık. Eğitim konusunda da atmış olduğumuz adımlar, yapmış olduğumuz reformlar çok önemli. Çocuklarımızın masasının üzerine konulan kitaplardan, sınıflarımızın ve okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesine kadar çok önemli adımlar attık" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 63.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile birlikte Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ziyarette yaptığı konuşmada, "Buranın spor salonuyla ilgili talebini biliyoruz. Eksiklerimizin giderilmesi için tez zamanda ne gerekiyorsa yapacağız. Yeter ki gözlerinizdeki ışıltı hiç eksilmesin, gülen yüzünüz hiç solmasın. İkincisi size bir müjdem; Malatya'ya yeni bir kütüphane kazandırıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanımız geçtiğimiz günlerde Malatya'mıza geldi. Bakanımızdan bir tane Millet Kıraathanesi istedik. İnşallah Millet Kıraathanesi de Malatya'mıza kazandıracağız. Malatya'daki mevcut kütüphanemiz küçük, bu bölgede de daha fazla sayıda kütüphanelerin olması içinde belediye başkanımız söz verdi" dedi. 

63.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, milletvekili Çalık ile birlikte okulun kütüphanesini gezerek, okulla ilgili detaylı bilgiler aldı. 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra 63.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Eğitimde Yeni Nesil ve İnsan Tasavvuru' konferansına katıldı. 

Konferans öncesi konuşan Çalık, "Bütün meslek guruplarının kutsal olduğuna inanıyorum ama içlerinde bir meslek var ki en kutsalı, o meslek grubu öğretmenlerimiz. Bu toplumu siz yetiştiriyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 16 yıldır çok önemli reformlar yaptık. Eğitim konusunda da atmış olduğumuz adımlar, yapmış olduğumuz reformlar çok önemli. Çocuklarımızın masasının üzerine konulan kitaplardan, sınıflarımızın ve okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesine kadar çok önemli adımlar attık. Fiziki şartları yapıyoruz, içini doldurmak sizlerin, kıymetli öğretmenlerimizin, okul idarecilerimizin, İl Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere bütün yönetim kademesinin" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir