Milletvekili Açıkkapı; 'Milletin değerleriyle alay edilmez'

Milletvekili Açıkkapı; 'Milletin değerleriyle alay edilmez'
CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un 'Diyelim ki evet çıktı, kimse heveslenmesin. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz' sözlerine karşı AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder...

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un ‘Diyelim ki evet çıktı, kimse heveslenmesin. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir’den denize dökeriz’ sözlerine karşı AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Bu şanlı milleti yunanlılara benzeterek denize dökme sözlerinin hesabını milletimiz sorar, kim kimin yedi sülalesini denize döküyor o zaman görürler, milletin değerleriyle alay edilmez” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili 16 Nisan’da yapılacak referandum nedeniyle AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Palu, Kovancılar, Sivrice’de çeşitli ziyaretlerde bulunarak açıklama yaptı.

Cazibe Merkezleri programı ile ilgili bilgi veren Milletvekili Ejder Açıkkapı,” Bu program kapsamında Elazığ’da 222 proje yatırım için onay bekliyor. 222 projenin 20 tanesinin dahi Elazığ’da yapılması bölgeye kalkınma, vatandaşlara da istihdam imkanı sunacaktır. 10 yıl süreli cazibe merkezi programından büyük ümit duyuyoruz” dedi.

CHP’lilerin Referandum sürecindeki tutum ve yalan beyanlarına da değinen Milletvekili Açıkkapı, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un ‘Diyelim ki ’evet’ çıktı, kimse heveslenmesin. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir’den denize dökeriz’ sözlerine karşı tepki gösterdi.

Bu şanlı milleti yunanlılara benzeterek denize dökme sözlerinin hesabını milletin soracağını ifade eden Açıkkapı,” Kim kimin yedi sülalesini denize döküyor o zaman görürler, milletin değerleriyle alay edilmez”diye konuştu.

İstihdamın sürmesi ve istikrarın artarak devam etmesi için Cumhurbşakanlığı Hükümet Sisteminin önemine değinen Açıkkapı, Anayasa değişiminin ülkeye kazandırılması gerektiğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir