Mevlütleriniz İçin Gül Kokulu Tesbihler

Mevlütleriniz İçin Gül Kokulu Tesbihler

Merhaba sevgili dostlar. Bugün size satın aldığım gül kokulu tesbih ürününden bahsedeceğim. İlk başta doğacak olan yavrumuz için eşimle beraber bir mevlüt tertip etmeye karar verdik. Doğumdan bir hafta sonra mevlüdü yapacak ve yavrumuz vesilesiyle Allah’a dua edecektik. Ancak eşim mevlüt yaparken mevlüde katılan dostlara hediye vermek gerektiğini de belirtti. Açıkçası ben de aynı düşünüyordum ancak ne hediye vereceğimizi pek bilemiyordum. İnternette araştırma yaparken ihvan.com.tr isimli bir siteye rastladım. Genel olarak dini ürünlerin bulunduğu bu sitede mevlüt hediyeliklerinin de olduğunu gördüm. Karşıma çıkan ilk ürün gül kokulu tesbih olmuştu.

Ürünün özellikleri nedir ne değildir diye ufak bir araştırma yaparken toplu alım fırsatının olduğunu fark ettim. Yani toplu alımlarda site gayet iyi bir indirim yapıyordu. Kutunun üzerine isim baskısı da yaptıklarını öğrenince siparişi verdim. Taksitle ödememi yaptım ve 2 iş günü içerisinde ürünler kapıma kadar ulaştı. Doğrusunu söylemek gerekirse ben bu kadar hızlı geleceğini tahmin etmiyordum. Dağıtılacak ürünler dışında eve de birkaç tane fazladan söyledim ve denemek istedim. Genellikle gül kokulu tesbih denildiğinde ürünlerin kokusu kısa bir süre içinde geçer derler. Ancak ihvan.com.tr üzerinden aldığım ürünlerde kokunun geçmesinden ziyade ele sindiğini fark ettim. Yani gayet kaliteli bir malzemeden imal edildiğini ifade edebilirim. Diğer bir husus da ürünlerin 99’lu olması ve seçtiğim renklerin hepsinin doğru gelmesiydi. Bu noktada da sitenin kalbimi kazandığını dile getirmeliyim.

Elime geçen gül kokulu tesbih ürünlerinin koyulduğu kabın üzerinde yavrumuzun ismi de gayet şık bir biçimde yazıyordu. Ayrıca İhvan.com.tr sitesinin sadece bebek mevlüdü için değil, farklı mevlütler için de tesbih tasarladığını ve isim yazabildiğini öğrendim. Bu noktada sizlere tavsiyem İhvan üzerinden gül kokulu tesbihleri rahatlıkla alabileceğiniz yönünde olacak. Yavrumuzun dünyaya gelişinden sonra düzenlediğimiz mevlütte dostlarımıza gül kokulu tesbih ürünlerini dağıttık. Birçok kişi ürünü nereden aldığımızı ve hakiki gül koktuğunu beyan ettiler. Ek olarak kutu tasarımını da çok beğendiklerini ve kendi mevlütlerinde kullanabileceklerini de dile getirdiler. Ben de ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım doğrusu. Ürünün çapı 8 mm biraz küçük gibi gelse de ele oturduğu zaman tesbih keyfine de keyif kattığını söylemeliyim. Kısacası sadece süs değil, günlük kullanımda da işe yarayacak bir ürün. Bu noktada İhvan sitesini sizlere de önerebilir, mevlütler için bu ürünü sipariş verebileceğiniz adres https://www.ihvan.com.tr/gul-kokulu-tesbih  Sağlıcakla kalın

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir