Meteoroloji'den Uyarı Üstüne Uyarı

Meteoroloji'den Uyarı Üstüne Uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yayımlanan son hava tahmin verilerine göre Malatya genelinde hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı son hava tahmin verilerine göre Malatya genelinde bugün ve yarın havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi, gece ve sabah saatleri civarlarında yer yer sis ve pus hadisesinin görülmesi bekleniyor. Uzmanlar sisli, havaya karşı sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek uyarılarda bulundu. Meteoroloji tarafından yayımlanan duyuruya göre hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarların ise kuzeyli yönlerden hafif, öğle saatlerinde yer yer orta kuvvette esmesi, düşünülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son hava tahmin raporuna bölge genelinde hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don bekleniyor. Uzmanlar, başta üreticiler olmakla birlikte ilgililerin ve vatandaşların zirai don riskine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir