Meteoroloji 9 İlçe İçin Uyarı Yaptı!

Meteoroloji 9 İlçe İçin Uyarı Yaptı!
Meteorolojiden gelen uyarı: Malatya için hava tahmini raporu yayınlandı, vatandaşlar uyarıldı! Özellikle 9 ilçede dikkatli olun!

Son meteoroloji raporuna göre, Malatya'da hava koşulları oldukça değişken görünüyor. Gökyüzü parçalı ve yoğun bulutlarla kaplı olacak, aralıklı yağışlar kaçınılmaz görünüyor. Özellikle şiddetli yağmur ve gök gürültülü yağmurlar, bazı bölgelerde etkili olabilir. Yüksek rakımlı bölgelerde karla karışık yağmur ve hatta yoğun kar yağışları yaşanabilir.

Malatya genelinde hava durumu parçalı ve yoğun bulutlu, ara sıra yağışlı olacak; şiddetli yağmur ve yer yer gök gürültülü yağışlar görülecek. Yüksek rakımlı bölgelerde karla karışık yağmur ve bazı yerlerde yoğun kar yağışları bekleniyor.

Yağışların bu akşamdan itibaren Malatya'nın güney ve batı bölgelerinde (Darende, Akçadağ, Yeşilyurt, Doğanşehir, Doğanyol, Yazıhan, Battalgazi, Kale, Pütürge) kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde olması bekleniyor. Rüzgarın güneyden orta şiddette esmesi ve yağış anında zaman zaman güçlenmesi tahmin ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir