Malatya'nın Büyümesi Hız Kesmeden Sürüyor

Malatya'nın Büyümesi Hız Kesmeden Sürüyor
Kahramanmaraş depremlerinin etkilediği Malatya'da, konut ve iş yerlerinin hızla inşa edildiğini belirten Malatya Valisi Ersin Yazıcı, başta kendisi olmak üzere tüm kurumların şehre destek verdiğini ifade etti.

Vali Ersin Yazıcı, Malatya Girişim Grubu'nun organizasyonuyla iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.

Malatya'da özel bir otelde düzenlenen iftar programına Vali Yazıcı'nın yanı sıra,

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ, 7. Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Müzeyyen Yıldırımoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları ve iş insanları katıldı.

İş dünyasıyla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Yazıcı;

“Malatya Girişim Grubunun davetinde bugün burada bir araya geldik. Malatya zor günler yaşamakta ancak kendimize olan inancımız ve güvenimizle birlikte Malatya’mızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Malatya Valisi olarak ben ve burada bulunan tüm kurum ve kuruluşlar Malatya için kenetlendi. Bu kadim şehri ayağa kaldırmak zorundayız. Bu birlik ve beraberlik içerisinde Malatya yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladı. Tokileri, kırsal evleri teslim ediyoruz. Şehir merkezinde iş yerleri yapılmaya devam ediyor. Çok daha hızlı bir şekilde Malatya yeniden inşa edilecek ve eskisinden daha güzel olacak. Son olarak Malatya Girişim Grubuna, bizi bu mübarek Ramazan ayında bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Ersin Yazıcı'nın konuşmasının ardından iftar programı son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir