Malatyalı şehide büyük vefasızlık

Malatyalı şehide büyük vefasızlık
31 Mayıs 2017 tarihinde Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Jandarma'nın ilk kadın komutanı Yarbay Songül Yakut'un ailesine büyük vefasızlık.

31 Mayıs  2017 tarihinde Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Jandarma'nın ilk kadın komutanı Yarbay Songül Yakut'un ailesine büyük vefasızlık.

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesinden havalandıktan bir süre sonra düşen Cougar tipi askeri helikopterde şehit olan 13 askerden biri olan Jandarmanın ilk kadın komutanı olan Yarbay Songül Yakut'un ailesine büyük vefasızlık.

Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Jandarma'nın ilk kadın komutanı Yarbay Songül Yakut'un 2016 yılı içerisinde Akçadağ'ın Ören Mahallesi'nde bir bahçe alarak annesine yaptırdığı  ev de bölgede bulunan elektrik trafosunun yetersiz olması nedeniyle bir süredir elektrik kesintilerinin yaşandığı konunun yetkililere mahalle muhtarlığı tarafından bildirilmesine rağmen her hangi bir çalışma yapılmadığı öğrenildi.

Öte yandan şehit  ailesinin evinin bulunduğu bölgede ciddi alt yapı sorunlarının da olduğu mahalle muhtarlığı tarafından belirtildi.



Kaynak: Malatya Öz Haber

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir