Malatya’da O Bölgenin İmarı Revize Edildi!

Malatya’da O Bölgenin İmarı Revize Edildi!
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi'nde bulunan ‘İlk Evim Arsa Projesi’ alanını Gecekondu Önleme Alanı olarak belirledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi sınırları içerisinde Kentsel Yenileme Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen düşük gelir grubuna mensup vatandaşlara kendi evlerini yapma imkânı sağlayan ‘ Ev Sahibi Arsa Projesi’ kapsamında olan bölgeleri Yerleşim Öncesi Alanı olarak ilan etti.

İMAR PLANI ONAYLANDI!

Altyapıları ve imarı düzenlenmiş, konut inşa etmeye hazır arsa seçenekleriyle düşük gelirli vatandaşlarımıza kendi evlerini yapma imkânı sağlayan ‘İlk Evim Arsa Projesi’ kapsamında sosyal donatı alanlarını içeren sağlıklı yaşam alanları oluşturmak amacıyla duyurulan söz konusu Gecekondu Önleme Bölgesine yönelik olarak imar planı onaylandı.

Onaylanan imar planı, Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının duyuru panosunda 21.03.2024 tarihinden itibaren 20.04.2024 tarihine kadar 30 gün (bir ay) süreyle ilan edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir