Malatya’da 1 Aralık’tan İtibaren Öğrencilere Ücretsiz

Malatya’da 1 Aralık’tan İtibaren Öğrencilere Ücretsiz
Malatya Turgut Özal Üniversitesi Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim gören öğrenciler 1 Aralık’tan itibaren öğlen yemeklerini ücretsiz bir şekilde alabilecek.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Turgut Özal Üniversitesinin Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim gören üniversite öğrencileri kapsayan 1 Aralık 2023 tarihinden geçerli olmak üzere ‘Öğrencilere Yemek İkramı’ protokolünü imzaları atıldı.

1 Aralık 2023 tarihinden itibaren öğlen yemeklerinin ücretsiz dağıtılacağının müjdesini duyuran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,

“Malatya Turgut Özal Üniversitesimiz ile yaptığımız protokol gereği Yeşilyurt Yerleşkesinde okuyan öğrencilerimizden 1 Aralık’tan geçerli olmak üzere Şubat ayına kadar öğlen yemeğinde her hangi bir ücret alınmayacaktır. Öğrencilerimizin yemek ihtiyacının bir kısmını üniversitemiz karşılıyordu diğer kısmını da Yeşilyurt Belediyesi olarak biz karşılayacağız.” diye konuştu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli de gerçekleşen protokolün hayırlı olmasını temenni ederken şunları ifade etti;

“Yeşilyurt Belediyemizden bize öğrencilerin öğlen yemeklerinin ücretsiz karşılanması noktasında bir talep geldi, bizde bunu memnuniyetle kabul ettik. Bizim ana yerleşkelerimizden olan Yeşilyurt Yerleşkesinde iki fakültemiz ve iki meslek yüksek okulumuz bulunmaktadır. Doğanşehir Meslek Yüksek Okulumuzun tadilatta olması nedeniyle buradaki faaliyetlerimizi de Yeşilyurt Yerleşkemizde sürdürmekteyiz. Öğrencilerimizin yemek ihtiyaçlarının bir kısmını biz karşılıyoruz bir kısmını öğrencilerimizden alıyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz ile yaptığımız bu protokolle birlikte öğrencilerimizden yemek ücreti almayacağız.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir