Kızılay Haftası Etkinliklerle Kutlanıyor

Kızılay Haftası Etkinliklerle Kutlanıyor
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arası kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla, Kızılay Malatya Şube Başkanlığı tarafından çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Bu kapsamda Kızılay Malatya Şubesi okullar ziyaret ederek, Türk Kızılayı’nın çalışmalarını anlatıyor. Ayrıca, Kızılay Malatya Şubesi kıyafet ve gıda kolisi yardımları, ilk yardım eğitimleri ve kan bağışı ile ilgili bilgilendirmeler yapıyor.  

Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Av. M. Umut Yalçın Kızılay haftası etkinlikleri ile ilgili olarak; “Kızılay çok büyük bir ailedir bu büyük ailemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri ile dünya kamuoyunda tartışılmaz bir yere sahiptir.  Yapılan çalışmaların anlatılması insanların haberdar olması yapılacak olan çalışmalara sağlanacak desteklerin artması anlamına gelir. 

Kızılay Haftası kapsamında şube başkanlığı olarak okul sunumları yaparak Kızılay tanıtımları Kan bağış organizasyonları düzenleyerek ihtiyaç duyulan kan bağışı vurgusu, İlk Yardım Eğitim ve Seminerleri, kıyafet yardımları ve gıda yardımlarında bulunarak ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünün gülmesini sağlıyoruz. Bu haftaya özel olarak değil her an ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya ve onların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.

Türkiye’nin uluslararası bir markası olan Türk Kızılayı bu yolda 05.11.2017-11.11.2017 tarihleri arasında Antalya’da ev sahipliğini yapacağımız Uluslararası Kızılay Kızılhaç Federasyonu seçiminde başkanlığa da aday hale gelmiştir. Bunlar dünyadaki gücümüzün de göstergesidir.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir