Kapı Kapı Gezip Vatandaşlara Çözüm Arıyorlar

Kapı Kapı Gezip Vatandaşlara Çözüm Arıyorlar
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, şehit aileleri başta olmak üzere ev ev dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyorlar.

Hanife Yazıcı, ev ziyaretleri çerçevesinde Yazıhan ilçesinde ikamet eden 4 aileye ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete; Yazıhan Kaymakam V. Rabia Yurdakul, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bülent Hancı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar. İl Müftü Yardımcısı Fikriye Özkan ve Yazıhan Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Recep Koca da katıldı.

Depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için gösterdikleri yardımseverlik ve katkılarından dolayı herkese teşekkürlerini sunan Yazıcı,

“Ailelerimizin karşılaştığı sorunları dinlemek ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak için özveriyle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Aileler ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete şükranlarını iletti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir