İmar Planı İtirazları Ele Alındı: Yeşiltepe ve Turgut Özal Mahallelerinde Kararlar Verildi

İmar Planı İtirazları Ele Alındı: Yeşiltepe ve Turgut Özal Mahallelerinde Kararlar Verildi
Meclis toplantısında, Yeşiltepe ve Turgut Özal mahallelerini kapsayan imar planlarına yapılan itirazlar değerlendirilerek karara bağlandı.

Prof. Dr. İlhan Geçit yönetimindeki meclis üyeleri, toplantıda, gündemdeki komisyon raporlarını ve teklifleri dikkatle gözden geçirdiler. Toplantıda, Yeşiltepe, Turgut Özal, İnönü ve Beylerderesi bölgelerini içeren 3 farklı revizyon imar planı ve Gündüzbey Mahallesi'nde yeni bir imar planı talebi ele alındı.

Yeşiltepe Mahallesi'ni içeren 22. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile Turgut Özal ve İnönü Mahallelerini içeren 24. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. Bu planlara yönelik gelen itirazlar, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda incelenerek karara bağlandı.

Beylerderesi Özel Proje Bölgesi'ni içeren 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı'na yapılan itirazlar incelenerek karara bağlandı.

Gündüzbey Mahallesi'nin 4. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Talebi, toplantıda değerlendirilerek onaylandı.

Toplantıda, gündemdeki altı maddeyi ertelemeye karar verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir