Gölbaşı ilçesinde yeni mezarlık için sondaj çalışması yapıldı

Gölbaşı ilçesinde yeni mezarlık için sondaj çalışması yapıldı
Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçeye yeni bir mezarlık daha kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek çalışmalar kapsamında sondaj çalışması yapıldığını söyledi.Belediye Başkanı Yusuf Özdemir,...

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçeye yeni bir mezarlık daha kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek çalışmalar kapsamında sondaj çalışması yapıldığını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “İlçemiz her geçen gün büyümekte ve gelişmekte. Mevcut mezarlıklarımız ne yazık ki ihtiyacı karşılayamamaktadır. Bu nedenle biz de ileriyi düşünerek yeni bir mezarlık projesi hazırladık. Gölbaşı-Çataltepe yolu Yanık Mağara mevkisinde bulunan alanı mezarlık olarak düzenleyeceğiz. Bu nedenle burada sondaj çalışması yaptık. 125 metre derinlikte bulduğumuz su yeterli gibi. Mezarlık projesi kapsamında mezarlık içerisinde cami, gasilhane ve şehitlik de yer alacak. Ayrıca vatandaşların rahat ziyaretleri için de otopark da mezarlık içerisinde yer alacak” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir