Evde Sperm Testi Yapmak

Evde Sperm Testi Yapmak

Sperm testi yapmak bebek sahibi olmak isteyen pek çok erkeğin karşı karşıya kalmak istemeyeceği bir durumdur. Çiftler bebek sahibi olamadığı zamanlarda doktora gittiklerinde öncelikli olarak sperm testi yapılır. Sperm testi yani tıptaki diğer ismi ise spermiogram testi erkekler tarafından yapılması çok zor olan bir test olarak bilinir. Bu test genel olarak pek çok erkek açısından psikolojik bir etki yaratır. Bu önyargı hali kuskusuz hemen hemen her erkekte vardır. 

Fakat bu ön yargı hali başlıca yanlıştır. Çünkü kısırlık tanısının olup olmadığını öğrenebilmek için bu test oldukça önemlidir. Çocuk sahibi olmayan erkeklerin pek çoğu bu gibi durumlardan dolayı doktora gitmeye çekinir ve kendi yöntemleri doğrultusunda bu duruma bir çözüm bulmak ister. Bunun için eczaneden satın alına sperm testlerini kullanmak isterler. Evde sperm testi yapmak da mümkündür. Fakat doğru bir şekilde yapılması gerekir. 

Evde Yapılan Sperm Testi Güvenli Olur mu?

Eczanelerden satın alınan sperm testleri genellikle sperm sayısını kaba bir şekilde belirlenmesine yardımcı olur. Ancak bu yöntem bazen de büyük bir zaman kaybı olabilir. Çünkü bu testin sonucunda çıkan sperm sayısı normal dahi çıksa bile yine de testi yapan kişi de kısırlık olduğu ortaya çıkabilir. Bunun başlıca nedeni ise kısırlığa neden olabilecek başka etkenlerin bulunmasıdır. Sperm şekil bozukluğu ve hareketliliğindeki düşüşlerde önemli bir etkidir. Bu nedenle sizde sitemizi tercih edip güvenli olarak evde sperm testi yaptırabilirsiniz. Bunun için ise https://Geminilab.co firmamızı ziyaret edebilirsiniz. 
 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir