Elaziz Belediyespor'un 1. etap kampı sona erdi

Elaziz Belediyespor'un 1. etap kampı sona erdi
Elaziz Belediyespor'un 1. etap kampı sona erdi.TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, sezon öncesi hazırlıklarının 1. etabını tamamladı. Elazığspor Tesisleri'nde son çalışmasını gerçekleştiren kırmızı -...

Elaziz Belediyespor’un 1. etap kampı sona erdi.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, sezon öncesi hazırlıklarının 1. etabını tamamladı. Elazığspor Tesisleri’nde son çalışmasını gerçekleştiren kırmızı - lacivertliler, 2 gün izin yapacak ardından da 3 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da toplanıp 2. Etap hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

Kırmızı - Lacivertli ekibin, ikinci etap kampta yapacağı hazırlık maçları da netleşti. Kırmızı-Lacivertli ekip, belirlenen program dahilinde 6 Ağustos’ta Ankara Demirspor, 10 Ağustos’ta Manisa Büyükşehir Belediyespor, 12 Ağustos’ta Ergenespor ve 14 Ağustos’ta Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.

Kırmızı - Lacivertliler, 15 Ağustos’ta kampı tamamlayıp Elazığ’a dönerek ve TFF 3. Lig 3. Grup’un ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Karacabey Birlikspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir