Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
Elazığ'da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, metamfetamin ile esrar ele geçirildi.

Elazığ’da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, metamfetamin ile esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı. Polis, ilk olarak Yıldız Bağları mahallesi kum ocağı kenarında yaptığı çalışmada bir araç belirleyerek dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayarak kaçan ve kovalamaca sonucu polis tarafından yakalanan şüpheli araç içerisinde 4 şahıs gözaltına alındı. Yol kenarına atılı siyah poşet içerisinde 68 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır yolu üzerinde de yapılan çalışmada bir araç tespit eden polis, narkotik köpeği ’Neptün’ ile arama yaptı. Aramada aracın torpido kısmında gizlenmiş vaziyette 131 gram metamfetamin ele geçirilirken, bir kişi de gözaltına alındı.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir