Elazığ'da özel çocuklar, etkinlikte bir araya geldi

Elazığ'da özel çocuklar, etkinlikte bir araya geldi
Elazığ'da '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü' nedeniyle özel çocuklar bir araya geldi.Elazığ Belediyesi, kentte birçok özel eğitim kurumuyla birlikte, '21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'ne dikkat çekmek...

Elazığ’da ’21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ nedeniyle özel çocuklar bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi, kentte birçok özel eğitim kurumuyla birlikte, ’21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek için Kültür Park Down Cafe Engelsiz Yaşam Merkezinde etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan Down sendromlu özel çocuklar, müzik eşliğinde halay çekerek eğlenme fırsatı buldu. Çocuklara zaman zaman öğretmen ve aileleri de eşlik etti.

Özel olarak dünyaya gelen çocukların, toplumla daha çok bütünleşmeleri, kaynaşmaları ve özgüvenlerini artırmaları adına etkinlik düzenlediklerini belirten Elâzığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan,“Bizler artı bir farkla dünyaya gelen çocuklarımıza daha iyi hizmet vermek ve onları ev ortamında hissettikleri rahatlığa kavuşturmak için, siz değerli eğitimcilerimizin de destek ve önerileriyle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizler kendinizi yalnız hissetmeyin diye bizler Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın da talimat ve yönlendirmeleriyle hep yanınızdayız. Çünkü bizlerin hizmet anlayışında öncelikli olarak sizlerin mutluluğu ve memnuniyeti gelmektedir. Sizler mutlu oldukça bizler de bahtiyar olacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir