Elazığ'da öğrenciler Çanakkale Zaferi'ni kutladı

Elazığ'da öğrenciler Çanakkale Zaferi'ni kutladı
Elazığ'da öğrenciler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

Elazığ’da öğrenciler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

TED Elazığ Koleji tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, okul yöneticileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. İlk olarak kendi yaptıkları resim sergisini gezen öğrenciler daha sonra şarkılarla Çanakkale Zaferi’ni kutladı.

Türk tarihi için önemli zafer günlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’ni kutladıklarını ifade eden TED Elazığ Koleji Müdür Vekili Pınar Çeçen, “Vatanı için canını feda eden aziz Mehmetçiklerimizi anmak için toplandık. Burada gördükleriniz görsel sanatlar, öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte yaptıkları çalışmaların ürünüdür. Çanakkale’nin ruhunu öğrencilerimize yaşatmak için yapılan bu projede öğrencilerimizin katkısı yüzde 90’dır. Öğretmenlerimiz sadece onları yönlendirmişlerdir. Ayrıca Çanakkale Zaferi’ni anlatan sergimiz bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak” dedi.

Etkinlikte öğrencilerin yaptığı resimlerin sergilendiğini dile getiren TED Elazığ Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Tahire Hüseyniklioğlu, başta anıtları ve daha sonra mezar taşlarındaki isimleri ve Gazi Mustafa Kemal’in albümünü sergilediklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir