Elazığ'da 'Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi' projesi

Elazığ'da 'Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi' projesi
Elazığ'da 'Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi' projesinin 5'incisi düzenlendi.Türkiye'de öğrenme kültürünü geliştirmek amacıyla hayata geçirilen ''Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi' projesi kapsamında 'Hayat Boyu...

Elazığ’da ’Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi’ projesinin 5’incisi düzenlendi.

Türkiye’de öğrenme kültürünü geliştirmek amacıyla hayata geçirilen ’’Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi’ projesi kapsamında ’Hayat Boyu Rehberlik Sistemi’ programı Elazığ’da düzenlendi. Bir otelin toplantı salonunda düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı ile Elazığ, Malatya, Erzincan ve Batman’dan eğitimciler katıldı.

Elazığ’da, projenin 5’incisinin düzenlendiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, "Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti eş finansmanında yürütülen Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin desteklenmesi çalışması için Malatya, Elazığ, Batman ve Erzincan illerinden katılımcılar var. Bu projeyle ilgili bölgemizde 2016 yılı Ağustos ayında çalışmalara başlamıştır. Öğrenme hayat boyu devam eden bir süreçtir. Bugün düzenlediğimiz çalıştayımız da 5 gün sürecektir" dedi.

Katılımcılara seminer verilmesiyle süren programın 5 gün devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir