Diyanet-Sen Elazığ Şubesi referandum kararını açıkladı

Diyanet-Sen Elazığ Şubesi referandum kararını açıkladı
Diyanet-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Murat Ergen, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını belirtti.Diyanet-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Murat Ergen, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 16 Nisan'da yapılacak...

Diyanet-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Murat Ergen, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda ‘Evet’ oyu kullanacaklarını belirtti.

Diyanet-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Murat Ergen, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum halk oylaması için açıklamalarda bulundu.

16 Nisan’da yapılacak referandumda Türkiye’nin geleceğine dair bir karar verileceğini belirten Diyanet-Sen Elazığ Şubesi Başkanı Murat Ergen, ”16 Nisan’da,millet iradesiyle inşa edilen hükümet düzenini kurmak için tercih yapacağız. Bizim tercihimiz net bir şekilde ‘Evet’tir. Siyasal sistemin üzerindeki vesayetin ve kısıtlamaların kaldırılması, sivil siyasete dönük kumpas ve tezgah mekanizmalarının sökülüp atılması gerekiyor. milletimizi evet demeye davet ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir