Depremzedeler İçin Mescit Projesi

Depremzedeler İçin Mescit Projesi
Malatya'daki depremin ardından Malet-2 konteyner kentte konaklayan depremzedeler için İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından mescit inşa ediliyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, Kahramanmaraş depremlerinin ardından DEÜ’nün bölgedeki çalışmalarını yerinde görmek ve sahadaki ekiplere destek vermek amacıyla geçen günlerde Malatya’ya geldi.

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına Malatya’da depremin ilk gününden itibaren önemli faaliyetlerde bulunan Rektör Hotar, vatandaşların taleplerini de dinledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Malatya’daki depremzedelerden gelen talep üzerine Malet-2 konteyner kentte mescit inşasına başladı.

Üniversiteden yapılan açıklamada,

“6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerden birisi olan Malatya’da DEÜ ekiplerimizin öncülüğünde destek faaliyetlerimiz kesintisiz sürerken, bölgeden gelen talepler doğrultusunda çok yakında kullanıma sunmaya hazırlandığımız ‘Bay/Bayan Mescit’ hizmetimizin temelini attık. Rektörlüğümüz öncülüğünde Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığımız tarafından MALET-2 Konteyner Kentinde hayata geçirilen projemizin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, tamamlandığında 180 metrekare alana sahip olacak hizmet birimimize katkıları için tüm mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir