Cumhur İttifakından Kuluncak'ta Gövde Gösterisi

Cumhur İttifakından Kuluncak'ta Gövde Gösterisi
Kuluncak Seçim bürosu açılışında bir konuşma ayapan MHP İl Başkanı R. Bülent Avşar 'Memleket işi gönül işidir' dedi ve ekledi 'Cumhur için İstikrar, Beka için Milli karar'

Başkan Avşar konuşmasında Cumhur ittifakının gönülden desteklenmesi gerektiğini ifade ederek “31 Mart 2019 mahalli idareler yerel seçimleri yeni hükümet sistemimizin ilk demokratik imtihanlarından bir tanesi olacaktır. Bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmak aynı zamanda ülkemiz içinde Beka meselesidir. 24 Haziranda Cumhur ittifakı nasıl başarı elde etti ise 31 marttada Allahın izniylen başarıyı elde edeceğiz. Kuluncak halkı bu anlamda Erhan Cengiz’in yanında durarak Cumhur İttifakının adayını en yüksek oyla Başkan seçeceğiz. Başkanımız seçildiği takdirde herkese eşit mesafede olacak Kuluncak’a hizmet için çalışacaktır” dedi.

Avşar konuşmasının devamında “Zillet İttifakı her yönü ile karşımızda FETÖ ve PKK bu ittifakın tam merkezindedir. Türk Milleti bir yandan Zillet ittifakını görüyor diğer yandan Cumhur İttifakını görüyor ve Cumhur ittifakını gönülden destekliyorlar. Görüyorum ki Kuluncakta zillete kapılanlar var daha önce başka partiden olupta sonradan bağımsız olmuş veya başka partilerin yanına giden şahsiyetler var. Herkes şunu bilsin ki bir defa satan her zaman satar. Kuluncak ve Malatya’da Cumhur İttifakını birinci parti yapacağız inşAllah” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir