ÇEDAŞ, Ulusal Kalite Hareketi'ne katılacak

ÇEDAŞ, Ulusal Kalite Hareketi'ne katılacak
Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Kalite Derneği'nin (KalDer) yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi'ne katılarak ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının ilk adımı olarak görülen...

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Kalite Derneği’nin (KalDer) yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi’ne katılarak ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının ilk adımı olarak görülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayacak.

Sivas, Tokat ve Yozgat’ta tüketicilerine kaliteli, kesintisiz ve sürekli elektrik dağıtım hizmeti vermek amacıyla mevcut şebekelerin iyileştirilmesi, yeni tesislerin kurulumu ve teknolojik yatırımlarla hizmetlerini sürdüren ÇEDAŞ kurumsal kalite kültürünü geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda KalDer’in yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi’ne katılan ÇEDAŞ, ulusal kalite bilincinin yaratılması, geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının ilk adımı olarak görülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayarak sürece dahil olacak.

KalDer ve ÇEDAŞ arasında KalDer Genel Sekreteri Semih Ersun ve ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa’nın katılımlarıyla düzenlenecek imza töreni 20 Temmuz Perşembe günü ÇEDAŞ Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilecek. Sahadaki uygulamaları, hizmetleri ve sektör raporlarıyla ÇEDAŞ’ın lokomotif görev üstlenen bir elektrik dağıtım şirketi olduğunu belirten Akboğa, hizmet kalitesinin ölçümlenmesi noktasında KalDer ile yürütülen kalite sürecinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

Şirket olarak kalite yolculuğunda şimdiye kadar önemli adımlar attıklarını dile getiren Akboğa, Ulusal Kalite Hareketine dahil olarak kurumsal kalite kültürünü daha üst seviyelere taşımayı amaçladıklarını aktardı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir