Çalık, ''Uluç, Yeni Malatyaspor camiasından ve bütün Malatyalılardan özür dilemelidir''

Çalık, ''Uluç, Yeni Malatyaspor camiasından ve bütün Malatyalılardan özür dilemelidir''
A Spor'da yayınlanan programın yorumcularından Hıncal Uluç'un, 28 Ocak Pazartesi akşamı İstanbul'da oynanan Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Evkur Yeni Malatyaspor'a yönelik sözlerine AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık tepki gösterdi.

Milletvekili Çalık, "Evkur Yeni Malatyaspor'umuzun yakaladığı sportif başarının hakarete varan sözlerle kirletilmesi kimsenin haddi değildir. Hıncal Uluç'un sözleri maksadı aşmıştır. Uluç’un Yeni Malatyaspor kaptanı Adem Büyük ile ilgili sözleri maksadı aşmıştır. Hıncal Uluç, Evkur Yeni Malatyaspor camiasından ve bütün Malatyalılardan özür dilemelidir" dedi.

Malatya'nın Türk futbolunda önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Çalık, "Evkur Yeni Malatyaspor, üst üste yakaladığı başarı ve şampiyonluklarla Süper Lig'e çıkmış ve iki sezondur ligde haklı bir başarı elde etmiştir. Kulübümüzün bu başarısı hakaretvari sözlerle asla kirletilemez. Hıncal Uluç'un açıklamaları maksadını aşmıştır. Hıncal Uluç'u özür dilemeye davet ediyoruz" açıklamasına yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir