Çalık, ''Türkiye'de yoksulluğu, yolsuzluğu, yasakları tamamen bitirmek üzere mücadele ettik''

Çalık, ''Türkiye'de yoksulluğu, yolsuzluğu, yasakları tamamen bitirmek üzere mücadele ettik''
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, '2002 yılından itibaren Türkiye'de yoksulluğu, yolsuzluğu, yasakları tamamen bitirmek üzere mücadele ettik. 2004'ten itibaren AK Partili belediyelerimizle beraber Doğanyol'umuzda, Malatya'mızda, Türkiye'mizde hizmetler yaptık' dedi.

Öznur Çalık, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Doğanyol İlçesi’nde sürdürdü.

Çalık, AK Parti Doğanyol Belediye Başkan Adayı Hakan Bay ile birlikte Doğanyol İlçesi’nde Burç, Damlı, Gevheruşağı, Konurtay, Gümüşsuyu, Gökçe Mahallelerini ziyaret etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Tüm dünyanın gözü bu seçimlerde. Bütün dünya Tayyip Erdoğan bu seçimi kazanacak mı, kaybedecek mi diye bakıyor. Doğanyol’dan bütün dünyaya mesaj vermemiz lazım. Bu vereceğimiz mesaj, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başkomutanın milletimiz, Cumhur İttifakı olarak aslanlar gibi arkasındayız. Doğanyol, 31 Mart’ta bu desteği inşallah tam teşekkülle verecek. Bununla birlikte CHP’ye de, onula birlikte işbirliği yapanlara da gereken cevabı vereceksiniz. Saadet’e de, iyiye de kötüye de, terör örgütünün uzantılarına da gereken cevabı vereceksiniz” dedi.

Milletvekili Çalık, ziyaretleri esnasında vatani görevini Doğanyol’da yerine getiren Jandarma Casim Karaca’yı telefonda annesiyle görüştürdü.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Gökçe Mahallesi ziyaretinde ise Gökçe’ye Türkiye’nin çok iyi tanıdığı Kemal Sunal’ın adını taşıyan bir kültür merkezini yapacaklarını kaydetti.

Sağanak yağışa rağmen ziyaretlerini sürdüren milletvekili Çalık, “Gönül belediyeciliği diye yola çıktığımız ve 1994 yılında cumhurbaşkanımızın ilk kez İstanbul’da başlatmış olduğu çamurla, çukurla, çöple mücadele ettiği gibi biz, 2002 yılından itibaren Türkiye’de yoksulluğu, yolsuzluğu, yasakları tamamen bitirmek üzere mücadele ettik. 2004’ten itibaren AK Partili belediyelerimizle beraber Doğanyol’umuzda, Malatya’mızda, Türkiye’mizde hizmetler yaptık” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir