Birlik ve Beraberlik Buluşması 6'ncısı Düzenlendi

Birlik ve Beraberlik Buluşması 6'ncısı Düzenlendi
Malatya Gençlik Federasyonu tarafında düzenlenen ''Birlik ve Beraberlik Buluşması'' Altıncı programa Malatya İl Müftüsü Veysel IŞILDAR Bey Katıldı.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan YAVUZ Program ile ilgili şunları söyledi; ‘’Malatya Gençlik Federasyonu olarak ‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması’’ Altıncı programını gerçekleştirdik. Gençleri her platformda destekliyoruz. Geleceğin idarecileri, yöneticileri ve her platformda yer alacak olan kıymetli gençlerin yanındayız. Daha duyarlı, daha bilinçli, daha ahlaklı bir nesil ve vatanına, bayrağına ve milletine bağlı bir gençlik yetişmesini amaçlıyoruz. Gençlere imkân verilmeli gençlere destek verilmeli dedi.’’

Programımıza konuk konuşmacı olarak katılan Malatya il müftüsü Veysel IŞILDAR Beye anlamlı söyleşinden dolayı tüm katılımcılar adına teşekkür ederim. Ayrıca Malatya Birlik Vakfı Başkanı Sadi ERDÜL Bey, Doç. Dr. Fahri ŞEKER Bey de selamlama konuşmaları gerçekleştirdiler.

‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması’’ konuk konuşmacı olarak katılan Malatya il müftüsü Veysel IŞILDAR şunları söyledi; ‘’Bismillahirrahmanirrahim Muhterem hazirun ve kıymetli federasyon başkanım ve tüm kıymetli kardeşlerim hepiniz ‘’Birlik ve Beraberlik Buluşması’’ Programına hoş geldiniz ve hepinizi Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Gençler siz bilmezsiniz ama 90 yıllar da bu vatan ve bu millet çok sıkıntılı süreçlerde geçmiştir. Gece doğuya gidemezdik, her yerde terör vardı, şimdi huzurlu ve refah içinde her saatte gidip ve gelebiliyoruz. Şimdi güzel bir süreçte yaşıyorsunuz değerini bilin. Sizler zor günleri bilmezsiniz belki ama benim yaşımda olanlar iyi bilir. Dolayısıyla şimdi Güçlü bir devletimiz var. Kendi silahını yapan, kendi tankını yapan bir devletimiz var artık. Hem masada hem de sahada güçlüyüz artık. Dolayısıyla kıymetli gençler sizler geleceğimizsiniz sizler çok önemlisiniz. Geçmişi iyi bilin ki geleceğe sağlam adımlar atasınız.’’ Birçok konulara değinen Malatya il müftüsü gençlere nasihatlerde bulundu.

Program da Kuranı kerim okundu, Gençler şiir okudu ve Malatya il müftüsü Veysel IŞILDAR söyleşi konuşması ile program son buldu.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan YAVUZ Programa konuk olarak katılan Malatya il müftüsü Veysel IŞILDAR beye katılımlarından dolayı bir plaket taktim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir