BBP Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatından İYİ Partiye Sert Tepki

BBP Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatından İYİ Partiye Sert Tepki
Malatya BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya yeni kurulan İYİ Parti kurucular kurulunun açıklanmasının ardından Akşener ve partiyi sert bir dille eleştirdi.
Malatya BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ercan Altunkaya, yeni kurulan parti ve parti Genel Başkanı Meral akşener hakkında basın açıklaması yayınladı. Başkan Altunkaya, "Sayın Meral Akşener ve yeni parti; hani siz Muhsin Başkan suikastini aydınlatacaktınız? Bu mu yaptığınız? Suikastde adı geçen komutanı kurucu yapmak mı? Yazık, çok yazık size. Sizin kardeşliğiniz bu mu? Şayet bu kardeşlikse olmaz. Bir de hitap ederken Muhsin Başkanı ağzınıza alıyorsunuz. Burada bir çelişki yok mu? Suikast de adı geçen kişi niye kurucular kurulunda? Bizim duygularımızla oynamayın. Yaptığınız doğru mu? Yazık, çok yazık." 

Gereksiz yere arattı

Başkan Altunkaya, "Devlet Denetleme Kurulu'nun kazayla ilgili hazırladığı raporda, Tuğgeneral Ali Lapanta'nın dinlendiği ortaya çıkmıştı. Raporda, yüzlerce kilometrekare alanın gereksiz yere arandığı ve sonuçta enkazın '17 köylü vatandaş' tarafından bulunduğu belirtilmişti.

Arama kurtarma çalışmalarını planlayan Adana Jandarma Komutanlığı ve bazı askeri personelin TİB'in belirlediği enkaz bölgesinin aranması konusunda gerekli dikkati göstermediğinin müşahade edildiğini anlatılmıştı.”  

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir