Başkan Gürkan, ''Şehirler, Çarşı Ve Pazarları İle Birlikte Bir Anlam İfade Eder''

Başkan Gürkan, ''Şehirler, Çarşı Ve Pazarları İle Birlikte Bir Anlam İfade Eder''
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Kasap Pazarı ve Ayakkabıcılar Çarşısı esnafları ile ayrı ayrı bir araya geldi. Başkan Gürkan, 'Malatya'da çarşı ve pazarları canlı hale getirmek için büyük gayret ve çabalarımız olacak' dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, ilk olarak Kasap pazarı esnafları ile bir araya geldi. Burada esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Gürkan, esnafların sorunlarını ve önerilerini dinledi. Kasap Pazarı’nın Malatya’mız için önemli bir Pazar olduğunu belirten Başkan Gürkan, “ Biz Malatya’da çarşı ve pazarları canlı hale getirmek için büyük gayret ve çabalarımız olacak. Biz biliyoruz ki şehirler çarşı ve pazarları ile birlikte bir anlam ifade eder. Bu anlamda da bu balıkçı pazarının iç dizaynı, genel düzenlemesi ve buradaki balıkçı ve kasap esnafımızın daha rahat satış yapabileceği ve müşteriyi memnun edebileceği bir düzenleme yapılması için ilgili arkadaşlara gereken talimatları verdik. İnşallah Malatya’mıza yaraşır, yakışır bir pazar olma noktasında ilgili arkadaşlar gerekli çalışmaları yapacaklar. Kasap Pazarı esnaflarımızın bize sunacağı öneriler ile genel değerlendirmeyi yapıp, bir planlama doğrultusunda esnafımızı memnun edebilecek, yine burayı ziyaret edecek insanımızın da mutlu bir şekilde alış veriş yapmasını temin edecek bir ortam hazırlarız diye düşünüyorum. Ben Balıkçı Pazarımızdaki esnafımızın bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Onların hasbiliğini, hassasiyetlerini ve samimiyetlerini gördük. Göstermiş oldukları bu davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine helal ve bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

Malatya Kasap Pazarı Esnafları Derneği Başkanı İsmet Narinç Başkan Gürkan’ın esnaflara göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Selahattin başkanıma teşekkür ediyorum. Bizleri ziyaret ederek esnafımızı onure ettiler. Esnaf olarak bu zamana kadar olduğu gibi, bu zamandan sonra da başkanımızın arkasında durmaya devam edeceğiz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Kasap pazarı esnaflarının ardından Ayakkabıcılar Çarşısı esnafını tek tek ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Gürkan, Çarşı kültürünü canlı tutmaya özen göstereceklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir