Başkan Gürkan park alanlarında inceleme yaptı

Başkan Gürkan park alanlarında inceleme yaptı
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından Hacı Abdi Mahallesi'nde yapılan parkta incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, İspendere İçmeleri ve Galip Demirel Çınar Parkı hariç, son 3 yılda 47 parkı vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Hacı Abdi Mahallesi Muhtarı Mehmet Çolak ile birlikte Hacı Abdi Mahallesi’nde yapılan parkta incelemelerde bulunarak, bilgiler aldı. Burada konuşan Hacı Abdi Mahallesi Muhtarı Mehmet Çolak, Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hacı Abdi Mahallesine hizmetlerinden dolayı Selahattin Başkanımıza teşekkür ederim. Öncelikle yeşil alan ve altyapımız tamamlandı. Fen İşlerine ve Park Bahçe Müdürlüğüne de bu anlamda çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, yeni dönemde yapılan parklara dikkat çekerek, “Biz 2014 yılında 39 park devraldık. Şu anda 87 park mevcut. 3 sene içinde 47 park yeniden yaptırılmış. 47 parkın içerisine büyük parklarımız dahil değil. Yani İspendere ve Çınar Park buna dahil değil. Bunun yanında Yeşil Kuşak park çalışmalarımız da bu 47 parkın içerisinde yoktur. Düşünün 102 mahallemiz var. Her mahalleye 2 park yapılmış, 3’üncüsü de yapılmak üzere. Ben bu parkın da mahallede yaşayan mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir