Başkan Gürkan, MÜSİAD Şube Başkanı Poyraz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Başkan Gürkan, MÜSİAD Şube Başkanı Poyraz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı'na seçilen Muharrem Poyraz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, katılımcı belediyeciliğe dikkat çekerek, şehri, şehrin değerleri ile yöneteceklerini kaydetti.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde MÜSİAD Malatya Şubesi’nin yapılan olağanüstü genel kurulu sonrası MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığı’na seçilen Muharrem Poyraz’ı ziyaret ederek, başarı temennisinde bulundu. Burada konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediye Başkanımız ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayımız sayın Selahattin Gürkan bizleri ziyarete gelmişlerdir. Kendilerine bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. MÜSİAD Malatya Şubesi olarak 26 Ocak'ta bir görev değişimi gerçekleşti. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile bizlere verilen bu görevi yerine getirebilmek için gayret içerisinde olacağız. Cenabı Allah bizleri mahcup etmesin inşallah. Bizler, şehrimizin gelişmesinde ve daha güzel yerlere gelmesinde her zaman üstümüze düşen görevi yerine getirmeye gayret edeceğiz. Biliyorsunuz 31 Mart seçimleri geliyor. Başkanımız, Battalgazi Belediyesi Başkanlığı döneminde de çok gayretli güzel hizmetler yapmıştır. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. Yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize, şehrimize, memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizlere yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı da başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise, Katılımcı Belediyeciliğin gereği şehri, şehrin değerleri ile birlikte yöneteceklerini belirterek, “Ben MÜSİAD Başkanımız Muharrem beye çok teşekkür ediyorum, sıcak misafirperverliği ve sıcak ilgisinden dolayı. 26 Ocak'ta yapılan MÜSİAD'ın genel kurulunda da kendilerine görev tevdi edilmiştir. Bu görevinde de kendilerine başarılar diliyorum. MÜSİAD hem Malatya'mız açısından, hem ülkemiz açısından, hem de uluslararası anlamda önemli bir kuruluşumuzdur. Gerek yurt içi, gerekçe yurt dışı temsilcikleri ile ülkemizin ekonomisinde önemli bir lokomotif kuruluşumuzdur. Malatya'da da aynı şekilde. Türkiye'de de bir buçuk milyonun üzerinde istihdam oluşturan MÜSİAD kuruluşumuz, yurt içindeki ve yurt dışındaki şubeleriyle hakikaten müstakil iş adamlarımızın hem dertlerini, hem sıkıntılarını çözme noktasında, hem de onların hizmet içi eğitim faaliyetleriyle önlerinin açılması noktasında önemli gayretler gösteren bir kuruluşumuz. Malatya’da önemli yatırımları olan MÜSİAD'ımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah Muharrem beyin başkanlığında MUSİAD Malatya Şubesi’nde de işverenlerimizin önündeki engelleri kaldırma noktasında, devletle olan ilişkileri daha sağlıklı bir zeminde yürütülmesi noktasında, onların iş ve istihdam noktasında neler yapabiliriz, yani istihdamı genişletme noktasında ne tür katkılarda bulunuruz onun gayreti ve çabası içinde olacağız. Müstakil İş Adamları Derneği’nin Malatya’daki faaliyetleri taktire şayandır. İnşallah bundan sonraki süreçte hem şehrimizin daha güzelleşmesi açısından, hem MÜSİAD üyelerimizin daha verimli işlere yönelmesi noktasında birlikte ortak bir çalışma sergileyeceğiz. Zaten belediye olarak bizlerin olmazsa olmazlarımız arasında Katılımcı Belediyecilik anlayışı vardır. Katılımcı belediyecilik ilkesi içerisinde sivil toplum kuruluşları olsun, meslek kuruluşları olsun, sendikalar olsun, birliklerimiz, kanaat ve yerel önderlerimiz olsun, onlarla birlikte şehri yönetme azim ve kararlığındayız. Biliyoruz ki şehir bu değerleriyle birlikte yönetilirse anlamlı, erdemli ve faziletli bir şehir olur. MÜSİAD’ın görüş ve önerileri bizlerin yol haritasını ve yön pusulamızın oluşmasında, diğer sivil toplum örgütleri gibi önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ben burada olmaktan, değerli başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Yeni seçilen arkadaşlara, sayın başkanımızın şahsında başarılar diliyorum, hayırlı olsun” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir