Başkan Er, Zabıta ve İtfaiye Personelini 1 Mayıs'ta Ziyaret Etti

Başkan Er, Zabıta ve İtfaiye Personelini 1 Mayıs'ta Ziyaret Etti
Başkan Er, Zabıta ve İtfaiye personelini ziyaret etti, 1 Mayıs'ı kutladı, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve desteklerini iletti.

1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Bayramı kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimleri ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, görevlerini yerine getiren çalışanlarla buluştu.

ZABITA BELEDİYENİN GÖZÜDÜR
Başkan Er, öncelikle Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı Hürriyet Parkı'nda bulunan Zabıta Amirliği'ni ziyaret etti. Burada görevde olan personelle bir araya gelen Başkan Sami Er, zabıta personeliyle tek tek selamlaşarak, taleplerini dinledi. Başkan Er, zabıta ekiplerinin belediyenin önemli bileşenlerinden biri olduğunu belirterek, ifadelerine şöyle devam etti:“Bugün Emekçi Bayramı, bu vesileyle ilk olarak kendi personellerimizin gününü kutlamak, taleplerini dinlemek ve hemhal olmak istedik. Her zaman kullandığım bir ifade vardır; ‘Zabıta, belediyenin aynasıdır.’ Bütün personellerimize görev düştüğü gibi zabıta personellerimize de büyük görevler düşüyor. Çünkü zabıtalar belediyemizin kolluk kuvvetidir.” dedi.

Başkan Er'in Zabıta Amirliği'ne yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren zabıta personeli, Başkan Er'e teşekkür ettiler.

Sonrasında Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na geçen Başkan Er, itfaiye personelinin de 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Bayramı'nı kutladı. Burada personelle bir süre sohbet eden Başkan Er, birim yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“Allah işçilerimize güç kuvvet versin”

Son olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı Temizlik Şube Müdürlüğü personelini ziyaret eden Başkan Sami Er,“Bugün 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, bu nedenle işçilerimizi ziyarete geldik. Allah, bizlere her daim çalışma huzuru versin. Rabbim işçilerimize güç, kuvvet versin. Bilindiği üzere üniforma giymek bağlı olduğu kuruluşun aynası olmayı temsil eder. Bu durumu değerlendirdiğimiz zaman ister zabıta, ister itfaiye eri, isterse de park ve bahçelerde çalışan kardeşlerimiz olsun, üniformalarını giydiğinde direkt olarak belediyeyi temsil ediyor. Buna bağlı olarak da hepimiz işimizi özenle ve özveriyle yapmalıyız. Belediyelerde bir patron vardır; o da halkımızdır. Çünkü maaşlarımızı halkımızın ödediği vergilerle alıyoruz. Dolayısıyla bizim halkımıza, milletimize bir borcumuz var; bir iş yaparken hakkını vererek yapmamız gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir