Artan Trafik Sorunu ve Kent Trafik Ekiplerinin Eksikliği

Artan Trafik Sorunu ve Kent Trafik Ekiplerinin Eksikliği
Malatya'da depremin ardından zarar gören binaların yerleri, şehir merkezinde rastgele oluşturulan otoparklarla dolduruldu. Gelişi güzel yapılan yeşil alanlar ise kenti düzensiz bir hal almış durumda.

6 Şubat depremlerinin etkilediği Malatya'da, kent merkezindeki düzensiz araç parkları nedeniyle trafik sık sık kaotik bir hal alıyor. Depremin şiddetli etkisiyle büyük zarar gören şehirde, artan araç parkları ve düzensiz parklamalar, trafikte sık sık tıkanıklıklara sebep oluyor.

Kapalı Çarşı ve Soykan Parkı Çevresindeki Park Sorunu ve Trafik Kaosu

Kapalı Çarşı bölgesi ile Soykan Parkı önündeki park yasağının kaldırılması, şehir içindeki parklanmanın artmasına sebep oldu. Bu durumun, Büyükşehir Belediyesi Kent Trafik ekiplerinin herhangi bir önlem almamasına tepkilere neden oluyor.

Çarşı projesi inşaatının devam ettiği bir tarafta, Soykan Parkı ve yeni cami çevresindeki alanların yaya ve araç trafiğine kapatılması, geçici işyeri konteynerlerinin bölgeyi daha da daralttığını belirten vatandaşlar, şehir içi otobüslerinin faaliyete geçmesiyle Kapalı Çarşı civarının tam bir karmaşaya dönüştüğünü ifade ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir