Ziraat Bankası 0.77 0.88 ve 0.99 faiz oranları ile 18 yaş üzerine nakit ödeyecek! Hemen Ödeme olmayacak

Ziraat Bankası 0.77 0.88 ve 0.99 faiz oranları ile 18 yaş üzerine nakit ödeyecek! Hemen Ödeme olmayacak

0.77 0.88 0.99 faiz oranları ile ilgili kredi paketi Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni açıklama ile birlikte düşük faiz oranları ile birlikte vatandaşlara Kredi imkanı Eylül ayı sonuna kadar vereceğini duyurdu. en düşük faiz oranlarından yararlanarak bireysel kredi kullanacak olan her müşteri için uygun faiz oranları ile birlikte kredi işlemleri hızlı bir şekilde verilirken ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve uygun faizlerle bu krediler vatandaşların hesaplarına yatırılarak da kullandırılmaktadır.

0.77 0.88 ve 0.99 faiz oranları ile ilgili ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar Ziraat Bankası şubelerine gitmeden internet üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. Ziraat Bankası yapmış olduğu bu Kredi kampanyasında en fazla 9.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli Kredi imkanı sağlarken ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm bireysel müşteriler için uygun faizlerle bu kredileri kişilerin hesaplarına yatırarak da kullandırmaktadır.

Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasında uygun faizlerle ihtiyaç kredisi hemen aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullandırılır ve uygun faizlerle bu krediler 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılmaktadır. Ziraat Bankası yapmış olduğu kredi kampanyasında özellikle ihtiyaç kredisi haricinde konut kredisi ve taşıt kredilerinde de yeni faiz oranlarını güncelleyeceğini açıkladı. Ziraat Bankası 9000 TL'ye kadar 24 ay vadeli düşük faizli Kredi başvurularına şubeleri üzerinden yapacak olan kişiler kimlikleriyle birlikte gelir belgelerinde banka şubesine götürerek Kredi başvurusunda bulunabilmektedir.

Ekonomi Haberleri