Yeni Malatyaspor Yönetimi: Öncelik Alacaklar, Sonra Transferler!

Yönetim, Yeni Malatyaspor'un eski başarısına dönmesi için alacakları öncelikle çözerek ardından yeni oyuncuları transfer edeceklerini belirtti.

Yeni sezon için 1.Lig'de yer alacak olan Yeni Malatyaspor'un yönetimi, kulüpten alacaklı olan futbolcularla görüşmelerine devam ediyor. İkili görüşmelerde olumlu ilerlemeler kaydeden yönetim, sürecin hızlanmasıyla birlikte çalışmalarına daha da önem veriyor.

Öncelikle kulüpten alacaklı olan futbolcularla anlaşma sağlamayı hedefleyen yönetim, ardından transfer tahtasını açarak yeni oyuncuları kadroya katmayı planlıyor.

Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek,

Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek, “Bütün var gücümle Malatya futbolu bitmesin diye mücadele ediyorum. Gece gündüz Yeni Malatyaspor'un kurtulması için görüşmelerimiz sürüyor” diyerek konuştu.

“Bütün gelişmeler olumlu” diyen Gevrek, “Görüşmelere devam ediyoruz. İkili görüşmelerimiz var. Görüşmelerimiz neticeye bağlanıyor. Malatya futbolunu kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Transfer konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaklarını belirten Gevrek şunları dile getirdi: “Bizim önceliğimiz transferin önünün açılması ve borçların kapanması. Transferin önünü açtıktan sonra teknik heyet ve futbolcuyla ilgili bir sıkıntımız olmaz. Önceliğimiz transferin önünün açılması, bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Gevrek, tek endişelerinin Yeni Malatyaspor'un yeniden canlanması ve başarılı günlerine geri dönmesi olduğunu vurgulayarak şunları ifade etti: “Gece gündüz Malatya futbolunun eski güzel günlerine gelmesi için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Spor Haberleri