Vakıfbank Eylül Ayı Emekli Promosyon Kampanyası! 7 Gün İçinde Emekliye 15 Bin Lira Ödeme Yapılacak

Kamu bankası tarafından yapılan duyuruda emekli promosyon ödemelerinin Eylül ayında da devam edeceği açıklandı.

Kamu bankası Vakıfbank tarafından yapılan yeni bir duyuruda, Eylül ayında promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Eylül ayında emeklilere promosyon ödülü vermeye devam edecek olan kamu bankası Vakıfbank, maaş aralığına göre değişen tutarlarda ödeme yapıyor olacak.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT’li olmak üzere tüm emekliler için promosyon kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda kamu bankası Vakıfbank da yine emeklilere promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer alıyor. Maaş aralığına göre ödeme yapan Vakıfbank, ayrıca emeklilere ek avantajlar da sunuyor. Peki, Vakıfbank’ın emeklilere sunduğu bu avantajlar neler? Maaş aralığına göre ne kadar emekli promosyon ödemesi yapılıyor?

Vakıfbank Eylül Ayı Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Emeklilerin her dönem merakla araştırdığı promosyon ödemeleri Eylül ayında da devam ediyor! Maaş zamları ve Ekim ayında ikramiye ödenip ödenmeyeceği aramalarda hız kazanırken, Vakıfbank, resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Kamu bankası olarak görev yapan banka, maaş aralığına göre şu tutarlarda ödemeler yapıyor:

  • Emekli maaşı 3.500.-TL ye (3.500.-TL hariç) kadar olanlara 3.000 TL
  • Emekli maaşı 3.500 - 7.500.-TL (7.500.-TL hariç) arasında olanlara 3.500 TL
  • Emekli maaşı 7.500 – 10.000.-TL (10.000.-TL hariç) arasında olanlara 4.500 TL
  • Emekli maaşı 10.000.-TL ve üzeri olanlara 5.000 TL

Vakıfbank Emekli Müşterilerine Ek Avantajlar!

3 yıl süreyle maaşını Vakıfbank’tan almayı taahhüt edenlerin alabileceği emekli promosyonuyla birlikte çeşitli ek avantajlar da sağlanacak. Bu kapsamda emekliler, Vakıfbank üzerinden yaptıkları hiçbir para transfer işlemine para ödemeyecekler. Emekliler araçlarıyla otoyol ve köprülerden rahat geçebilsinler diye ücretsiz HGS de verilecek. Ayrıca, kredi kartlarından herhangi bir şekilde aidat da alınmayacak.

Ekonomi Haberleri