Sınav Öncesi Moral Desteği: Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım ve Başarılar!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 8. sınıf öğrencilerine sınav öncesi başarılar dilerken, ücretsiz ulaşım desteği sağladıklarını belirtti.

Belediye tarafından yapılan duyuruda, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait MOTAŞ otobüsleri ve trambüslerinin 2 Haziran Pazar günü Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) katılacak olan öğrencilere ücretsiz hizmet vereceği belirtildi.

Sınava katılacak öğrenciler, sınav giriş belgelerini göstererek refakatçileriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarından 07.30 ile 14.00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, hafta sonu sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerine başarılar dileyerek,“Ortaokulu bitirerek Liselere Geçiş Sınavına girecek olan bütün öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum. İnşallah girecekleri bu sınavla öğrencilerimiz hedefledikleri liselere girmeye hak kazanırlar. 8 yıl boyunca çalışmalarının meyvesini inşallah bugün girecekleri sınavla alacaklar. Temennim ve dileğim odur ki hayatları boyunca hep başarılı olurlar” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri