İstanbul'da Elektrik Kesintisi Bilgi Kaynakları

İstanbul'da elektrik kesintisi öncesi bilgi almak için BEDAŞ'ın web sitesi veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz, ayrıca SMS ile bilgilendirme de yapılıyor.

BEDAŞ ve AYEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un belirli ilçelerinde 6 Haziran Perşembe günü uzun süreli elektrik kesintileri olacak.

AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama sayfasıyla ilgili araştırmalar, BEDAŞ'ın duyurularıyla birlikte arttı. İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 6 Haziran Perşembe günü planlanmış elektrik kesintileri meydana gelecek.

Elektrikler Ne Zaman Kesilecek?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'nin açıklamasına göre, İstanbul'da 6 Haziran Perşembe günü farklı saat dilimlerinde elektrik kesintileri planlanmıştır.

Ayedaş İstanbul Elektrik Kesintisi Sorgulaması Nasıl Yapılır?

AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası'ndaki kesinti ve arıza durumlarına ilişkin bilgi almak için, resmi internet sitesinde bulunan sorgulama aracını kullanabilirsiniz.

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda planlanmış elektrik kesintileri, AYEDAŞ'ın resmi web sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

Bedaş Elektik Kesintisi Sorgulaması Nereden Yapılır?

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda planlanmış elektrik kesintilerini öğrenmek için, BEDAŞ'ın resmi internet sitesinde bulunan Planlı Elektrik Kesintisi listesini ve BEDAŞ'ın 186 mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Ayrıca, Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

Güncel Haberleri