İskoç Futbolseverlerin Münih'e Renk Kattığı EURO 2024 Öncesi

Münih, EURO 2024'e ev sahipliği yapan şehirlerden biri olarak, yarın Almanya-İskoçya maçı öncesi İskoç futbolseverlerin akınına uğradı; Marienplatz'ta toplanan taraftarlar formaları ve bayraklarıyla coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

24 ülkenin milli takımlarının şampiyonluk için yarışacağı turnuvaya futbol tutkunları büyük ilgi gösteriyor. Ev sahibi şehirlerden biri olan Münih, İskoç taraftarların yoğun ilgisine sahne oldu. Marienplatz ve çevresinde toplanan İskoç futbolseverler, formaları, bayrakları ve coşkulu tezahüratlarıyla şehre renk kattılar.

Avrupa'nın en prestijli milli takım futbol organizasyonu olan turnuva, yarın Münih Futbol Arena'da yapılacak Almanya-İskoçya maçıyla başlayacak.

Toplam 24 ülkenin milli takımlarının 14 Temmuz'da Berlin Olimpiyat Stadı'nda yapılacak final için mücadele edeceği şampiyonaya futbolseverler büyük ilgi gösteriyor.

Münih, EURO 2024'e ev sahipliği yapan 10 şehirden biri olarak, yarın oynanacak Almanya-İskoçya maçı öncesi İskoç taraftarların yoğun ilgisine maruz kaldı.

Münih'in sembolik mekanlarından Marienplatz ve çevresinde toplanan birçok İskoç futbolsever, formaları ve bayraklarıyla coşkuyla vakit geçirdi. Yerel enstrümanlarıyla eğlenceli marşlar söyleyip, tezahüratlar yapan taraftarlar, İskoç erkeklerinin geleneksel "kilt" olarak bilinen eteklerini ve çeşitli kostümleriyle renkli bir atmosfer oluşturdu.

Spor Haberleri