Hurda Satışı İşyeri Hırsızlık Olayında 4 Şüpheli Gözaltında!

Malatya'daki hurda satışı işyerinde meydana gelen hırsızlık olayında 4 şüpheli gözaltına alındı; çalınan bazı malzemeler ele geçirildi, üçü tutuklandı.

Hırsızlık olayı, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan bir hurda satışı yapan işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işletmeye giren dört kişi, kasadan ve çeşitli noktalardan yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde para ile birlikte çok sayıda hurda malzemesini çaldı. Olayı fark eden işyeri sahibi hemen ihbarda bulundu.

Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yer alan hurda satışı yapılan işyerine giren dört hırsızlık zanlısı, kasada 500 bin TL para ile birlikte piyasa değeri yaklaşık bir milyon lira olan birçok hurda malzemesini çalarak bölgeden ayrıldı.

Durumun fark edilmesinin ardından olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, olaya karıştıkları tespit edilen 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çalınan malzemelerin bir kısmı bulundu. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.Y., A.Ö. ve F.A. tutuklanırken, S.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri