Darende'den Filistin Halkına Destek

Türkiye Diyanet Vakfı Darende Şubesi ve İlçe Müftülüğünce başlatılan kampanya kapsamında, Filistin için düzenlenen hayır çarşısı gerçekleşti.

Darende ilçesinde, "Filistin İçin Darende El Ele" kampanyası kapsamında 842 bin lira yardım elde edildi. İlçe Müftüsü Sinan Şen, sosyal medya üzerinden toplanan paranın miktarını paylaşarak, kampanyaya gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Darendelilere teşekkürlerini sundu.

Şen, paylaştığı mesajında şu ifadeleri kullandı; "Filistinli kardeşlerimiz için İlçe Müftülüğümüz ve TDV Darende Şube başkanlığımızca gerçekleştirilen hayır çarşımızda 842 bin 823 lira 75 kuruş bağış alınmıştır. Kaymakamımız, belediye başkanımız başta olmak üzere tüm daire amirlerimize, hayır çarşısında maddi manevi katkıda bulunan merkez ve mahallelerdeki tüm Darendeli hayırsever kardeşlerimize, okullarımıza, esnaflarımıza, kermesin açılışından itibaren büyük bir özveri ile çalışan din görevlilerimize, Kur'an kursu öğreticilerimize ve öğrencilerimize, mazlum ve mağdur Filistinli kardeşlerimiz adına teşekkür ederiz."

Güncel Haberleri