Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın: Esnaf ve Vatandaşlarla Etkin İletişim ve Katılımcı Yaklaşım

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, katılımcı bir yaklaşım benimseyerek hizmetlerin etkinliğini artırmak için esnaf ve vatandaşlarla sürekli iletişimde.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçenin farklı bölgelerinde sürekli olarak esnaf ve vatandaşlarla doğrudan temas halinde bulunmaya devam ediyor. Bu kez Eskimalatya Meydanı çevresindeki esnafları ziyaret etti ve onlarla sohbet etti. Aynı zamanda, esnafın taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında Eskimalatya Meydanı ve çevresini inceledi. Taşkın, “Meydanımız ve çevresinin önemli bir merkez haline gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“Kültürümüzü canlı tutan esnaflarımızın yanındayız”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediyenin hizmetlerinin etkin bir şekilde sunulması için katılımcı bir yaklaşım sergiliyor. Bu çerçevede, esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmanın önemine vurgu yapıyor. Başkan Taşkın, “Esnafımızın, şehrimizin ve toplumumuzun kültürel ve ekonomik hayatında ne denli önemli bir role sahip olduğunun biliyoruz. Eskimalatya’mızın sokakları, eski ustalarımızın, küçük dükkânların ve el emeği göz nuru ürünlerin izlerini taşıyor. Bu izler, şehrimizin karakterini oluşturan ve bize kim olduğumuzu hatırlatan unsurlar. Bizler burada kültürümüzü canlı tutan esnaflarımızın yanındayız; onların talep ve önerilerini dikkate alıyoruz. Battalgazi’mize yapılacak her proje, her çalışma ile ilgili istişareye önem veriyoruz. İnşallah meydanımızın çevresinde bulunan esnaflarımızın karşılaştığı sorunları bir an önce çözüme kavuşturacağız. Yerel ekonomimizi canlandırmak için atılması gereken adımlar neyse atacağız. Meydanıyla, çevresindeki çarşısıyla, tesisiyle buranın bölgesinde önemli bir merkez haline gelmesini istiyoruz. Tarihi dokumuzun korunması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek hemşerilerimize her alanda hizmet etmek. Geçmişin mirasıyla geleceği inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri