Akıl Almaz Ford Kampanyası! 4 Efsane Model İçin 300 Bin Liralık Düşük Faizli Kredi!

Türkiye’nin en sevilen araç markalarından biri olan Ford 300 bin liraya kadar kredi desteği verdiği modellerini açıkladı.

Araç almak isteyenler için kampanya başlatan Ford, en sevilen modelleri için 300 bin liraya kadar kredi desteği vereceğini duyurdu. Bu kapsamda yükselen araç fiyatlarına adeta meydan okuyan marka, en sevilen araba modellerini yine vatandaşlarla buluşturuyor olacak. Üstelik Eylül ayına özel yüzde 3 ve yüzde 4’lük indirimlerini de duyuran marka, düşük faizli 300 bin lira kredi de kullandıracak.

Merkez Bankası’nın faiz artırım kararı nedeniyle taşıt kredilerindeki faiz oranları yükselirken, Ford’dan düşük faiz garantisi geldi. 300 bin liraya kadar araç kredisi kullandıracak olan Ford, düşük faiz imkanı sayesinde vatandaşlara araba satın alma imkanının bir kez daha kapısını aralayacak. Peki, Ford’un 300 bin liralık kredi kampanyası hangi araçlarda geçerli? Kimler Ford’dan krediyle araç alabilecek? 300 bin liralık Ford araç kredisinin detaylar neler?

Ford Eylül Ayı 300 Bin Lira Düşük Faizli Kredi Kampanyası!

Amerikalı otomobil devi Ford, yeni bir kredi kampanyası düzenledi. Bu kapsamda sıfır araç almak isteyenler için harekete geçen marka 4 model aracı için 300 bin liralık kredi kampanyası başlattı.

Ford tarafından başlatılan kredi kampanyası kapsamında vatandaşlar Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modelleri için 300 bin liralık kredi çekebilecekler. Yüzde 1.99 faiz oranı uygulanacak olan kredi, aynı zamanda 12 ay vade süresine sahip olacak.

Ford Güncel Araç Fiyatları Eylül 2023

300 bin TL limitli kredi duyuran Ford, Eylül ayının son gününe kadar kampanyasına başvuruları almaya devam edecek. Ford yetkili bayileri üzerinden kullandırılacak olan kredilerin geçerli olacağı araçlar ve fiyatları şöyle:

Ford Fiesta

  • Ford Fiesta Style: 924 bin 700 TL
  • Ford Fiesta Titanium: 1 milyon 301 bin 400 TL
  • Ford Fiesta ST*: 1 milyon 527 bin 500 TL

Ford Focus

  • Ford Focus Sedan: 1 milyon 187 bin TL
  • Ford Focus Hatchback: 1 milyon 659 bin 800 TL

Ford Kuga

  • Ford Kuga: 1 milyon 403 bin 100 TL

Ford Puma

  • Ford Puma: 1 milyon 52 bin TL

Ekonomi Haberleri