Akbank Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası duyurdu! 80.000 TL ödeme IBAN numarasına yatacak

Akbank Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası duyurdu! 80.000 TL ödeme IBAN numarasına yatacak

Akbank Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan yeni kampanyada 80.000 TL ödeme almak isteyen vatandaşlar için bireysel tüketici kredisi kampanyası hazırlandı ve bu Kredi bireysel kredi alacak olan kişiler için hemen aynı gün içinde ödeneceği duyuruldu. Akbank Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası tarafından 80.000 TL ödeme almak isteyen vatandaşlar IBAN numarasına yatırabilecekleri bu kredileri 24 ay vadeli olarak hesaplarına yatırarak kullanabilmektedir.

*

Akbank üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız ve 80.000 TL kredi almak istiyorsanız 24 ay vadeli bireysel kredi kampanyasına katılmak için başvurunuzu yapacak olan vatandaşların banka müşterisi olması durumunda Akbank direkt uygulaması üzerinden hesaplara ödemeler yatırılıyor. Akbank direkt uygulaması üzerinden başvuru yaparak Kredi kullanacak olan kişiler hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi olabiliyor. Akbank aynı zamanda bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlar için 80.000 TL ödeme alabilmeleri için Cep telefonunuz üzerinden sms ile de kredi imkanı sağlamaktadır. sms ile Akbank üzerinden bireysel kredi kullanacak olan vatandaşlar Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 44 25 numarasına göndermeleri halinde bireysel kredi kampanyasına katılarak işlem yapacaklar ve ihtiyaç kredisi kullanacaklardır...

*

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara bankalar uygun faiz oranları ile birlikte Kredi imkanı sağlıyor. Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası mobil uygulamaları üzerinden bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapabilir Bu bankalar üzerinden gerçekleştirmiş olduğunuz Kredi ile birlikte de hesabınıza hemen aynı gün içinde ödeme alabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri