4A, 4B, 4C Emeklisine 17500 Lira Ödenecek! Emekliye Eylül Müjdesi Geldi

Eylül ayında da devam eden emekli promosyon ödemeleri kapsamında emekli vatandaşlar için ek nakit desteği devam ediyor.

Eylül ayında mevduat getirileri artış gösterirken, emekli promosyonları da hala devam ediyor. Bankaların emeklilere maaşlarını taşıması karşılığı verdiği nakit ödüller, Eylül ayında da emeklinin dikkatini çekiyor. Milyonlarca emeklinin farklı bankalardan almayı tercih ettiği ve maaş taşıma karşılığında geri ödemesiz olarak yatırılan emekli promosyonları, çeşitli avantajlarla birlikte kullandırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda hem kamu hem de özel bankalar kampanayalarını duyurarak daha fazla emekli maaş müşterisi çekmeye çalışıyor.

Bankaların emekli promosyon yarışı Eylül ayında da devam ediyor! Emeklilere maaşlarını taşımaları karşılığında geri ödemesiz olarak verilen emekli promosyonları, Eylül ayında da emeklilerin en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Hala daha bankaların devam ettirdiği promosyon kampanyalarında İş Bankası 7500 liraya varan promosyon ödemesi ile dikkat çekiyor. İşte İş Bankası Eylül ayı güncel emekli promosyon kampanyası…

2023 Eylül Ayı İş Bankası Emekli Promosyonu

İş Bankası tarafından duyurulan emekli promosyon kampanyasında maaşa göre promosyon ödemesi yapılacağı vurgulandı. Maaş aralıklarına göre 7500 liraya varan nakit ödeme vereceğini kaydeden banka, bunun karşılığında emeklilerden maaşını 3 yıl süre ile İş Bankası’ndan çekmesini talep edecek. Yani kısaca 3 yıl boyunca İş Bankası’nın emekli maaş müşterisi olmayı kabul edenler, aşağıdaki promosyon ödemelerini alacaklar:

  • Maaşı 3499 liraya kadar olan emekliler 4500 lira
  • Maaşı 3500 lira ile 7499 lira arasında olan emekliler 5250 lira
  • Maaşı 7500 lira ile 9999 lira arasında olan emekliler 6750 lira
  • Maaşı 10000 liradan daha fazla olan emekliler 7500 lira

İş Bankası Emekli Promosyonuna Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası Eylül ayı emekli promosyonu kampanyasına başvurular 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar tüm emekli vatandaşlar İşCep uygulaması, banka şubesi, internet şube ve e-Devlet üzerinden maaşlarını taşıyıp promosyon başvurusu yapabilecekler.

Ekonomi Haberleri