15 MİLYON EMEKLİYE MÜJDE! İhtiyaç Kredisi Ödemeleri Başladı

15 MİLYON EMEKLİYE MÜJDE! İhtiyaç Kredisi Ödemeleri Başladı

Emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik sunulan yeni kredi fırsatı, son dakika olarak duyuruldu. Başvuru yapacak tüm emeklilere ek ödeme sağlanacak ve kredi işlemleri anında gerçekleştirilebilecek. Tam 15 milyon emekli için başvuru şartlarına uygun olanlara 3 ay erteleme ve 36 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor. Nakit kredi almak isteyenler, en yakın banka şubesine başvurarak düşük faizlerle kredi kullanabilecekler.

Banka Uyarıyor! Başvuruları Yapın!

Banka tarafından yapılan açıklamada kredi başvurularının hızlı sonuçlandırılacağı belirtiliyor. Başvuruda bulunacak kişilere, Vakıfbank maaşlarının 10 katına kadar kredi verme fırsatı sunacak. Kredi notu incelemesi olmadan işlem yapacak olan Vakıfbank, krediyi sadece emekli maaşının Vakıfbank'ta yatırılmasını talep ediyor.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank nakit kredi kampanyası çerçevesinde kredi başvuruları, bankanın mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek. Emekli olan ve kredi almak isteyen kişiler, 36 aya kadar vadeli ve 50 bin TL'ye kadar olan bu kredileri hemen hesaplarına aktararak kullanabilecekler.

Ayrıca, Ziraat Bankası, Halkbank ve diğer kamu bankaları da benzer kredi fırsatları sunuyor. Başvuru yaparak bu bankaların düşük faizli ihtiyaç kredi kampanyalarına katılabilirsiniz. Bankalar, nakit kredi kullanmak isteyenlere düşük faizlerle işlem yapmanın yanı sıra, diğer bankalardaki borçlarını kapatabilmeleri için de destek sunacaklar. Borç kapatma kredisi adı altında verilecek bu kredilerde uygun şartlara sahip olan herkes ödemeler alabilecekler.

Ekonomi Haberleri