AK Partili Çalık'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

AK Partili Çalık'tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çalık, mesajında kamuoyunu bilgilendirme noktasında kritik görevler üstlenen basının, tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık yaparak halkın talep ve beklentilerini yansıttığını kaydetti. Çalık, basının özellikle bu zorlu pandemi sürecinde mesai mefhumu gözetmeksizin, her şartta görevlerini yerine getirdiği, alınan kararları ve uygulanan tedbirleri hızlı ve doğru bir şekilde vatandaşlara ulaştırdığını belirtti.
Doğru haber verme, tarafsızlık ve özel hayata saygı gibi değerlere sahip basının toplumdan gelen istekleri titizce yansıtarak kamuoyu duyarlılığının artmasını sağladığını ifade eden Çalık, basının böylece düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili temsilcileri konumunda bulunduğunu belirtti. Çalık, bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını ve başarı dolu bir çalışma hayatı dilediğini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir