310 Çelik Ev Malatya'ya Hibe Edildi

310 Çelik Ev Malatya'ya Hibe Edildi
Malatya’da 310 tane hafif çelik prefabrik ev hibe edildi. Büyükşehir Meclisi Başkan Gürkan’a hibe yazışmalarının yapabilmesi için yetki sağladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda Meclis Başkanvekili Vahap Erdem başkanlığında bir araya geldi.

Depremlerden kaynaklı yoğun hasara maruz kalan Malatya’da insanı yardım amaçlı yaşlı ve engelli depremzedelere öncelik verilmesi koşuluyla barınma sorununun giderilmesi için 310 hafif çelik prefabrik ev hibe edildi. Meclis bugün gerçekleşen toplantıda İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’nın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a yetki verilmesini oy birliğiyle kabul etti.

BAŞKAN GÜRKAN MECLİSTEN YETKİYİ ALDI

Kabul edilen kararın eşliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’a hibelerin kabul edilebilmesi, konuya ilişkin gerekli olması halinde imzalanacak, protokol ve sözleşmelerin imzalanması ve ilgili tüm is ve işlemlere ilişkin yetki verildi.

KONTEYNERDEN 10 METREKARE DAHA BÜYÜK

Öncelikli olarak engelli ve yaşlı depremzedeler olmak üzere verilecek olan 310 hafif çelik prefabrik evin hibesini ise Arman Şahin Danışmanlık İnş. Taah. Tur. Teks. Gıda Mad. İth. İhr. San ve Tic. A.Ş. adlı şirket yaptı. Toplamda 310 adet olan hibe afet evlerinin metrekaresi ise 31 olarak belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir