Özkebistan Akademisyenlerinin İnönü Üniversitesi Ziyareti

Özkebistan Akademisyenlerinin İnönü Üniversitesi Ziyareti
Dekan Yatkın, Özkebistan'dan gelen akademisyenlere teşekkür ederek, Erasmus K171 Programı kapsamında bir hafta ders vermelerini bekliyor.

Özkebistan'dan gelen akademisyenler, Malatya İnönü Üniversitesini ziyaret ederek, İletişim Fakültesi’nde Dekan Prof. Dr. Ahmet Yatkın ve öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Zumrad Rakhmonkulova ve Sherzodjon Choriev, İnönü Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Neslihan Durak ile birlikte Dekan Prof. Dr. Ahmet Yatkın’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

zbek.jpg

Daha sonra İletişim Fakültesi'nin uygulama birimlerini gezen konuk öğretim üyeleri, İNÜHABER Merkezi, Web TV stüdyosu, Ajans İletişim ve Radyo Kampüs'ü ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında fakültedeki eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında Prof. Dr. Ahmet Yatkın’dan bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Prof. Dr. Ahmet Yatkın, Prof. Dr. Zumrad Rakhmonkulova ve Doç. Dr. Sherzodjon Choriev’e teşekkür etti.

Erasmus K171 Programı kapsamında karşılıklı işbirliğini geliştirmek amacıyla İnönü Üniversitesine gelen konuk öğretim üyelerinin bir hafta süresince ders vereceği ifade edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir